Nyhet: Trinovid HD

Leica Trinovid 8×42 HD og 10×42 HD – for friluftsentusiaster og jegere.

Trinovid_8x42_10x42_HD-web

Kompakt, lett og robust – den nye generasjonen av Trinovid 42mm-modeller er lansert. De er ekstremt kompakte og ideelle følgesvenner for både friluftsentusiaster og jegere, og med Leica HD-optikk blir seeropplevelsen hevet til et nytt nivå.

Trinovid_10x42_HD_ocular-web

Høydepunkter

  • HD-optikk med enestående optisk ytelse
  • Kompakt og lett
  • Ekstremt robust
  • Perfekt ergonomi
  • Vanntett ned til 4 meter
  • Utmerket valuta for pengene

Trinovid-Tragesystem_ohne-gurt-web

Trinovid HD garanterer en usedvanlig lys og klar visning, sylskarp oppløsning, suveren fargegjengivelse og perfekt kontrast, selv i lite lys og i skumringen. Kikkertene har også enestående nærgrense: Trinovid HD 8×42 på 1,8 meter og Trinovid HD 10×42 å 1,6 meter. Kikkertene har også et bredt synsfelt på alle avstander.

Kikkertene leveres komplett med en ny og innovativ bærestropp (adventure strap). Stroppen fungerer også som en veske og sikrer at kikkerten er godt beskyttet og alltid klar til bruk. Som veske er den robust og slitesterk, laget av vann- og smussavvisende neopren. Kikkertene kommer med vannavstøtende og smussavvisende belegg.

Trinovid_10x42_HD_left-web

Leica Trinovid 42 HD er tilgjengelig fra autoriserte Leica-forhandlere fra november 2015 og leveres med Adventure Strap og linsebeskyttere. Trinovid 10×42 HD koster kr. 11.500,- inkl. mva. og Trinovid 8×42 HD koster kr. 10.900,- inkl. mva.

Les mer om Trinovd 42 HD her

Trinovid_8x42_10x42_HD_3D-web