Nyhet: Trinovid 32 HD

Leica utvider populær kikkertserie for frilufts- og dyreliv med Leica Trinovid 8×32 HD og Leica Trinovid 10×32 HD.

Kompakt, lett og robust – nå utvides den vellykkede Trinovid HD-familien med to nye kikkerter: Leica Trinovid 8×32 HD og Leica Trinovid 10×32 HD til glede for alle frilufts- og dyrelivsentusiaster. Som Leica Trinovid 42 HD, garanterer de nye Trinovid 32 HD-modellene et eksepsjonelt lyst og klart visningsbilde, knivskarp oppløsning, enestående fargegjengivelse og perfekt kontrast.

Takket være deres kompakte og lette egenskaper, er Leica Trinovid 8×32 HD og Leica Trinovid 10×32 HD det perfekte reisefølget som passer like fint i ryggsekken som i vesken. Gummiarmeringen gir ikke bare et perfekt grep, men gir også ekstra beskyttelse.

Høydepunkter:

  • Fremragende optisk ytelse
  • Kompakt og lett
  • Ekstremt robust
  • Perfekt ergonomi
  • Attraktiv design
  • Utmerket valuta for pengene

Den ideelle balansen mellom høy lysgjennomgang og et lyst visningsbilde med naturlig kontrast og fargegjengivelse, garanterer fantastiske seeropplevelser selv i vanskelig lys, på skyfrie dager og i skumringen.

Som tilfellet er med toppmodellene hos Leica, har linsene til alle Leica Trinovid-kikkerter et særdeles effektivt belegg med vannavstøtende og smussavvisende egenskaper. Diopterkorrigering justeres enkelt på det høyre okularet, og fokus stilles raskt inn via fire klikkstopp på fokushjulet.

Leica Trinovid 8×32 HD og Leica Trinovid 10×32 HD leveres med en ny lett og robust veske som er laget av vann- og smussavvisende neopren.

«Leica Trinovid HD-kikkertene er utviklet for universell bruk. De tilbyr høy optisk kvalitet og er ekstremt robuste», sier Nanette Roland, Product Manager i Leica Sport Optics. «Våre ingeniører fokuserte på kompakt størrelse, lav vekt og beste optiske kvalitet. De nye Trinovid HD-kikkertene passer like godt til friluftsliventusiaster som til jegere.»

Leica Trinovid 8×32 HD koster kr. 9.500,- og Leica Trinovid 10×32 HD kr. 9.995,- , og er tilgjengelig fra autoriserte Leica-forhandlere fra mai 2017.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s