Konkurranse: Vinn en jakthelg med Leica

Vinn en rådyrjakthelg med Leica i 2018!

Gå på jakt med kameraet. Leica ser etter ditt mest imponerende rådyrbilde. Ta med deg kameraet på neste tur – det er absolutt verdt det!

En jury bestående av Leica-fotografer og jegere velger ut det beste bildet, som også vil bli hovedmotivet i LeicaSport Optics’ neste rådyrkampanje.

Leica Magnus 2,4-16×56 i er fokusproduktet for denne markedskampanjen. Dette er det perfekte kikkertsiktet til rådyrjakt med sin ekstremt høye lysgjennomgang og ekstraordinære kontrast. Betydelig strølysreduksjon og strålende bilde med lav vignettering sikrer oversikt uansett lysforhold. I kombinasjon med den høye forstørrelsen garanterer siktet sikker målidentifikasjon på korte avstander, samt presis langdistanseidentifikasjon.

Blant alle som deltar i denne fotokonkurransen trekker Leica tre plasser til en profesjonell rådyrjakttur med Leica i løpet av sommeren 2018. Den eksakte datoen vil bli annonsert senere. Deltagelse i jakten er overførbar og kun mulig med gyldig jaktlisens.

Lykke til med bildejakten!

Vilkår for deltakelse og juridisk varsel

Rådyrfotokonkurransen starter 10. mai og avsluttes 31. august 2017. Vinneren vil bli annonsert og informert via epost 15. september.

Ved å delta i konkurransen bekrefter du at bildet og navnet ditt blir publisert i Leica Sport Optics’ sosiale mediekanaler, og du godkjenner at bildet kan bli hovedmotivet i Leicas neste markedskampanje om rådyrjakt.

Generell informasjon om fotokonkurransen

  • Konkurransen aksepterer bare bilder av levende dyr
  • Vennligst send bildet ditt (jpg-format / minimumstørrelse 720 piksler) til sportoptics.hunting@leica-camera.com innen 31. august 2017
  • Konkurransen aksepterer ikke digitalt manipulerte bilder. Justeringer på lysstyrke, kontrast og skarphet er tillatt.
  • Utvalgte bilder fra konkurransen finnes på leica-roebuck.com
  • Denne fotokonkurransen er begrenset til Europa

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s